دانشگاه آزاداسلامی واحد بافق
دانشکده تحصیلات تکمیلی
پایان نامه دوره کارشناسی ارشد مهندسی عمران – مکانیک خاک و پی
بررسی تغییرات مدول الاستیسته، ضریب عکسالعمل بستر و میزان ظرفیت باربری در خاک بهسازی شده توسط: آهک وآهک،سیمان ، ژئوگرید با استفاده از آزمایش بارگذاری صفحه
استاد راهنما:
دکتر برخورداری
چکیده
از گذشته تا به حال یکی از روشهای بسیار اقتصادی جهت بهبود خواص مکانیکی خاکهای رسی، تثبیت به وسیلهی مواد افزودنی همچون آهک و سیمان در پروژه های عمرانی همچون راه سازی و تحکیم بستر ساختمانها بوده است. همچنین با گذشت زمان و به وجود آمدن مصالح مصنوعی و پلیمری همچون ژئوسنتتیک ها و ترکیب آنها با سیمان و آهک در چند دهه اخیر اینگونه مصالح نیز به کمک آمده و موجب بهبود هرچه بیشتر پارامترهای مقاومتی خاک شده اند و دلیل آن این است که افزودن آهک به خاک رس، رفتار خاک از حالت انعطاف پذیر(ductile) به ترد و شکننده (brittle) تغییرخواهد کرد و این در حالی است که با افزودن درصدی سیمان و استفاده از ژئوسنتتیک ها در بین لایه های خاک تثبیت شده میتوان رفتار خاک را انعطاف پذیر در نظر گرفت. همچنین با توجه به تحقیقات صورت گرفته، استفاده از ژئوسنتتیک ها موجب افزایش ظرفیت باربری لایه ی تثبیت یافته در شالوده های با ابعاد مختلف خواهد شد. در این شرایط با انجام آزمایش بارگذاری صفحه که با استفاده از یک صفحه کوچک و تعمیم نتایج می توان ویژگیهای مورد نظر را به دست آورد. با توجه به مطالعات اولیه ای که انجام شده است ابعاد صفحه ی بارگذاری و همچنین ضخامت لایه ی تثبیت یافته در نتایج به دست آمده موثر خواهند بود.
اما در این پژوهش به بررسی تاثیر افزودنی: آهک، سیمان و ژئوسنتتیک هایی همچون ژئوگرید و ترکیب آنها بر ویژگیهایی همچون رفتار تنش-کرنش، مقاومت فشاری، مدول الاستیسیته، ضریب عکسالعمل و میزان نشست پذیری خاک رسی با استفاده از آزمونهای مختلف آزمایشگاهی و درجا (با تکیه بر آزمایش بارگذاری صفحه) خواهیم پرداخت.
براي دانلود متن کامل پايان نامه کليک کنيد
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 604
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0